IZRADA EKOLOŠKIH REŠENJA ZA DRVNU INDUSTRIJU OD 2010.

IZRADA EKOLOŠKIH REŠENJA ZA DRVNU INDUSTRIJU OD 2010.

O NAMA

Dobrodošli u Guardian, brend koji nije samo ime već obećanje zelenije budućnosti. Osnovani 2010. godine, bili smo čvrsto posvećeni proizvodnji vodećih, ekološki prihvatljivih boja i premaza posebno dizajniranih za drvnu industriju.

Naša misija je jednostavna: da stvorimo inovativna rešenja sa niskim sadržajem VOC, visokih performansi koja su zdravija i za ljude i za planetu. Verujemo u snagu održivosti i inovacije i nastojimo da osiguramo da naši proizvodi ispunjavaju najviše industrijske standarde uz smanjenje uticaja na životnu sredinu.

Nudimo širok spektar proizvoda, od unutrašnjih i spoljašnjih završnih obrada drveta do industrijskih premaza. Svi dizajnirani sa istom idejom – da našim klijentima pružimo održiva, visokokvalitetna rešenja. Naši proizvodi služe različitim tržištima, uključujući stambeni, komercijalni i industrijski sektor, uvek sa naglaskom na ekološku odgovornost.

Guardian je osnovao tim strastvenih pojedinaca, na čelu sa našim generalnim direktorom, Nebojšom. Nebojša je renomirani inovator u drvnoj industriji, poseduje više patenata u razvoju ekološki prihvatljivih proizvoda. Njegova stručnost i nemilosrdna potraga za održivim praksama pozicionirali su Guardian kao pionira u ovoj oblasti.

Nebojša je, zajedno sa svojim stručnim timom, dao značajan doprinos drvnoj industriji, postavljajući nova merila za ekološke proizvode. Pod njihovim vođstvom, Guardian je postigao nekoliko prekretnica, uključujući osvajanje mnogih nagrada za inovacije tokom godina.

U Guardianu ne stvaramo samo ekološki prihvatljive proizvode, već stvaramo zdraviju budućnost. Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom putovanju ka zelenijoj budućnosti..